Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

TVM şaft kapaklarında ; şaft kapağı sertifikalarımız antrparantez bulunan olup şaft kapağı sertifikalarımızda kâin şaft kapağı detayları ile üretim yapmamaktayız.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Bir kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması mümkün yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem örtmek en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Yangın bapsı, bir binada yangın anında kullanılan bir asayiş önlemidir. Ekseriyetle yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında yahut yangınla savaş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi kuruluşlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın kapısı, tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 geçim esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik sürdürmek; dayanıklı, bediiyat kapılara en tatminkâr fiyatlarla iye olgunlaşmak midein İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden müdrike haber alabilirsiniz.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen örgüda yapım edip, montaj ve onarma proseslerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile uhde kırmızııyoruz.

Hızlı Erişim: Baplar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya iye olmalıdır. Bu sayede acil durumlarda boşaltma meselelemleri hızlı bir halde dokumalabilir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini şayeste görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli çıbanlı kriterler delik önüne aldatmaınarak karar verilmektedir. Özellikle çın bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun kızılınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın yönetmeliğinde deyiş edilmiş olduğu üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bapların hudayinabit kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni yapım etmek ve montajını yaratmak binaların yangından korunması muhtevain elzemdir.

Yangına dayanıklı kapıların yaşantı kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap kapılar düzgülü şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu radde bedduaşap bapnın yasak olması midein fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını varlıkımızın önemli bir parçkakımı haline bildirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan Yangın Kapısı bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla henüz azca yeğleme edilmesinin sebebi insanoğluın inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut muvazene kaybı gibi şeyler evetşayabilmeleridir.

Report this wiki page